Total War: Warhammer III

  • Ontwikkelaar Creative Assembly
  • Eerste releasedatum 17 februari 2022
  • Platformen Pc
  • Genre Actie , Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Negende Legendary Lord in Total War: Warhammer 3 bekend

Er is weer een nieuwe trailer voor Total War: Warhammer III uit de doeken gedaan. We maken daar kennis met de negende Legendary Lord: The Daemon Prince.

Er wordt steeds meer bekend over de nieuwste game van de Total War-ontwikkelaar Creative Assembly. Dat mag ook wel, nu de game nog maar minder dan een maand van ons verwijderd is. In een nieuwe trailer ontmoeten we de negende Legendary Lord in de game: de angstaanjagende Deamon Prince. Dit figuur leidt een factie die bekendstaat als de Daemons of Chaos. Er is iets belangrijks dat deze Legendary Lord onderscheidt van alle andere Legendary Lords. Je kunt de Deamon Prince namelijk zelf ontwerpen. Daarbij heb je onder andere magie en mutaties tot je beschikking. Je kunt de nieuwste trailer voor de game hieronder bekijken. Lees je liever wat meer over deze opkomende titel? Bekijk dan zeker Claudia's preview van Total War: Warhammer III.

De releasedatum van Total War: Warhammer III komt met de dag dichterbij. De game verschijnt op 17 februari op de pc.

Over auteur NilsHoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?