Trailer: Nieuwe gamescom trailer Lies of P liegt er niet om

Geplaatst:
Aangepast: 18 augustus 2023 20:02

Pinocchio komt tot leven in Lies of P. Met de aanstaande gamescom week in het vooruitzicht heeft NEOWIZ nu een nieuwe trailer vrijgegeven van deze donkere soulslike.

De gamescom trailer liegt er niet om. Toegegeven, deze duurt een stuk korter dan de Lies of P gameplay die we eerder voorgeschoteld kregen. We zien weer een aantal nieuwe beelden van de duistere wereld die ons te wachten staat. Pinocchio - die liefkozend in de titel van de game P wordt genoemd - staat altijd voor het dilemma dat liegen hem duur komt te staan. De grote vraag is dan ook hoeveel leugens hij zich kan veroorloven om zijn doel te bereiken. En laat dat nou net het thema zijn in de gamescom trailer van Lies of P. Mocht je interesse hebben deze game te gaan spelen, dan kan je voor Lies of P zo'n dertig uur rekenen voordat je hem uit hebt gespeeld.

De releasedatum van Lies of P laat niet al te lang meer op zich wachten. Vanaf 19 september is de game speelbaar op pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: NEOWIZ
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Lies of P

Series

-

Uitgever

NEOWIZ

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 september 2023

Ontwikkelaar

NEOWIZ

Gameliner Awards

Best of gamescom 2022

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord