Check hier alle The Triple-i Initiative content

Gameplay: Uitgebreide gameplaybeelden Lies of P getoond

Geplaatst: 14 juni 2023 01:30

Xbox Games Showcase Extended was het platform voor de meest felbegeerde releases. Ook NEOWIZ kwam even langs om ons een gameplaypresentatie van Lies of P voor te schotelen.

Bijna 10 minuten aan gameplaybeelden krijgen we te zien, terwijl alle beelden worden voorzien van passend commentaar. Lies of P is een echte soulslike die zich afspeelt tijdens de belle époque periode. Het vertelt het verhaal van Pinokkio, maar waarschijnlijk niet hoe je het verwacht. Er komen in ieder geval wat nieuwe personages aan bod die ons helpen door bijvoorbeeld onze wapens te upgraden. Dat is maar goed ook, want er zijn flink wat wapens te vinden in deze actie/RPG. Zeker wanneer je het meeste wapentuig kan ontmantelen en vervolgens weer kan combineren met elkaar. Elk wapen heeft unieke speciale aanvallen en die kan je weer gebruiken in combinatie met je Legion Arm. Ja, deze Pinokkio heeft o.a. een vlammenwerper. Handig wanneer je weer de confrontatie moet aangaan met één van de vele eindbazen die zich verschuilen in de wereld van Lies of P. Verder wordt er gesproken over de upgradesystemen, verhaalkeuzes, soundtrack, kostuums en meer. Bekijk hieronder alle nieuwe gameplaybeelden.

Check hier onze gamescom preview van Lies of P.

Lies of P heeft een releasedatum. De titel van NEOWIZ is beschikbaar vanaf 19 september voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. De actie/RPG verschijnt vanaf dag één op Xbox Game Pass.

Bron: Xbox Games Showcase Extended
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Lies of P

Series

-

Uitgever

NEOWIZ

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 september 2023

Ontwikkelaar

NEOWIZ

Gameliner Awards

Best of gamescom 2022

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord