Trailer: Lies of P releasedatum onthuld gedurende Summer Game Fest

-

Het is de actie/RPG van Neowiz waar menig Souls-fan het warm van krijgt. Lies of P kwam langs tijdens Summer Game Fest en presenteerde vol trots de releasedatum.

Ik kan je alvast verklappen dat de augustus releasewindow van Lies of P niet gehaald gaat worden. Middels een rustgevende trailer wordt er meer van de game getoond. Het nieuwe beeldmateriaal focust zich vooral op de omgevingen en personages van Lies of P. Wat van de combat komt echter ook voorbij. Er is een demo vrijgegeven, waarin je de eerste twee hoofdstukken van de titel kan uitproberen. Lies of P krijgt een Digital Deluxe Edition. Interessant voor de gamers die graag poppen verkleden en 72 uur eerder met de game aan de slag willen gaan.

Check hier onze gamescom preview van Lies of P.

Lies of P is beschikbaar vanaf 19 september voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. De actie/RPG lanceert op Xbox Game Pass.

Bron: Summer Game Fest
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Lies of P

Ontwikkelaar:

Round8 Studio

Uitgever:

NEOWIZ

Release:

19 september 2023

Gameliner Awards:

Best of gamescom 2022

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord