Trailer: Releasewindow Lies of P vrijgegeven

-

In de nieuwste trailers van Lies of P zien we een heleboel: een agressieve Pinokkio, meneer Geppetto en natuurlijk Japie Krekel. Al ziet die er net wat anders uit dan normaal.

Via het evenement van IGN - genaamd IGN Fan Fest 2023 - kunnen we ons opmaken voor wat nieuwe trailers. Eentje daarvan is een nieuwe gameplaytrailer van Lies of P. De houtbewerker en vader van Pinokkio is nadrukkelijk op zoek naar zijn zoon. Hij heeft zijn hulp nodig, al lijken zijn intenties op het eerste gezicht niet helemaal puur. Japie is ook weer van de partij, maar een krekel is hij niet meer. Hij lijkt bijna op een A.I., want hij zit in een potje opgesloten. Hij geeft echter nog steeds Pinokkio advies en ondersteunt hem in de moeilijke tijden. De steun zal je nodig hebben, want de trailer toont flink wat monsters en ander gespuis waar je het tegen op moet nemen. Pinokkio is gelukkig bewapend met een uitgebreid arsenaal - zowel wapens als gadgets maken hem een kracht om rekening mee te houden.

De eerste trailer bestaat voornamelijk uit beelden die we al eerder gezien hebben. Gelukkig is er nog een trailertje gedropt tijdens IGN Fan Fest 2023. Deze onthult meer van het plot en we krijgen ook de releasewindow te zien. Heb jij nog een halfjaartje geduld toevallig?

Check hier onze gamescom preview van Lies of P. Benieuwd naar de speelduur? Zo lang duurt het om Lies of P uit te spelen.

Lies of P verschijnt in augustus voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. De game is tevens beschikbaar vanaf dag één op Xbox Game Pass.

Bron: IGN
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Lies of P

Ontwikkelaar:

Round8 Studio

Uitgever:

NEOWIZ

Release:

19 september 2023

Gameliner Awards:

Best of gamescom 2022

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord