Trailer: Nieuwe gratis DLC Hitman 3 onthuld

Geplaatst: 9 juli 2022 14:00

Hitman 3 Year 2 is in januari van start gegaan en spelers kunnen binnenkort aan de slag met een gratis dlc. Ambrose Island is namelijk onthuld.

De dlc is gratis voor iedereen die Hitman 3 in bezit heeft. Ambrose Island brengt de spelers naar een eiland waar Agent 47 een oude vriend helpt. Het tropische eiland is in handen van een groep piraten die vooral hun slag slaan in de Andaman Sea. Deze nieuwe locatie heeft nieuwe doelwitten, challenges en natuurlijk ook beloningen. Meer informatie heeft IO Interactive nog niet naar buiten gebracht, want dat staat op de planning vlak voor de releasedatum van de gratis dlc.

In onze review van Hitman 3 werd de game geprezen. Nu komt daar nog een gratis dlc bij voor de spelers die de game al in bezit hebben. Ambrose Island wordt op 26 juli aan de game toegevoegd.

Hitman 3 is te spelen via pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hitman 3

Series

Hitman

Uitgever

IO Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

20 januari 2021

Ontwikkelaar

IO Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord