Hitman 3

  • Ontwikkelaar IO Interactive
  • Eerste releasedatum 20 januari 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Stealth , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Gameplay: Plannen Hitman 3 Year 2 bekendgemaakt

IO interactive heeft middels een stream bekendgemaakt hoe het tweede jaar van onze favoriete Hitman eruit komt te zien.

In jaar twee van Hitman 3 krijg je toegang tot de Elusive Target Arcade-modus. In deze modus moet je specifieke Elusive Targets uitschakelen. Wie een doelwit uitschakelt, krijgt toegang tot het volgende doelwit. Spelers die falen, moeten twaalf uur wachten totdat ze een nieuwe poging mogen wagen. Hitman-spelers herkennen dit riedeltje natuurlijk al van vorige games.

Verder krijgen alle drie de delen binnen de Hitman trilogie ook nog een VR-modus en kunnen we aan de slag met de freelance mode. Deze singleplayer modus legt de nadruk op strategisch plannen en geeft Agent 47 toegang tot een eigen safehouse. Hier kan de speler zijn missies uitvoerig plannen en krijgt hij toegang tot een eigen mission hub. Volgens IO krijgt elke speler hier de kans om volledig uit te werken wat voor Hitman hij of zij precies wil zijn.

Het meest fijne nieuwtje is misschien wel dat IO Interactive later in 2022 een nieuwe map aan gaat kondigen. Deze krijgt voorlopig de codenaam Rocky. Gaat dat dan toch de Rocky Mountains worden, of sturen ze Agent 47 naar de Alpen? Wij zijn in ieder geval razend benieuwd. Hitman 3 – Year 2 gaat op 20 januari 2022 van start.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?