Gameplay: Plannen Hitman 3 Year 2 bekendgemaakt

Geplaatst:
Aangepast: 14 januari 2022 13:37

IO interactive heeft middels een stream bekendgemaakt hoe het tweede jaar van onze favoriete Hitman eruit komt te zien.

In jaar twee van Hitman 3 krijg je toegang tot de Elusive Target Arcade-modus. In deze modus moet je specifieke Elusive Targets uitschakelen. Wie een doelwit uitschakelt, krijgt toegang tot het volgende doelwit. Spelers die falen, moeten twaalf uur wachten totdat ze een nieuwe poging mogen wagen. Hitman-spelers herkennen dit riedeltje natuurlijk al van vorige games.

Verder krijgen alle drie de delen binnen de Hitman trilogie ook nog een VR-modus en kunnen we aan de slag met de freelance mode. Deze singleplayer modus legt de nadruk op strategisch plannen en geeft Agent 47 toegang tot een eigen safehouse. Hier kan de speler zijn missies uitvoerig plannen en krijgt hij toegang tot een eigen mission hub. Volgens IO krijgt elke speler hier de kans om volledig uit te werken wat voor Hitman hij of zij precies wil zijn.

Het meest fijne nieuwtje is misschien wel dat IO Interactive later in 2022 een nieuwe map aan gaat kondigen. Deze krijgt voorlopig de codenaam Rocky. Gaat dat dan toch de Rocky Mountains worden, of sturen ze Agent 47 naar de Alpen? Wij zijn in ieder geval razend benieuwd. Hitman 3 – Year 2 gaat op 20 januari 2022 van start.

Bron: www.io.dk
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hitman 3

Series

Hitman

Uitgever

IO Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

20 januari 2021

Ontwikkelaar

IO Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord