Pokémon Masters

  • Ontwikkelaar The Pokémon Company International
  • Eerste releasedatum 2019
  • Platformen Mobile
  • Gameliner score -

Trailer: Nieuwe trailer voor Pokémon Masters

Pokémon Masters, de nieuwe mobile game van Pokémon, heeft een nieuwe trailer met veel informatie gekregen. De trailer is onlangs op het YouTube-kanaal van Pokémon Masters geplaatst.

Pokémon Masters werd in mei aangekondigd voor Android en iOS devices. Nu heeft DeNa, de ontwikkelaar van de game, een overview trailer van de mobile game gemaakt. De trailer laat kort zien hoe de game eruit gaat zien. Zo heb je in Pokémon Masters maar één Pokémon in je team zitten, jouw Sync-partner. In Pokémon Masters wordt Pikachu, de mascotte van de hele Pokémon franchise, jouw Sync-partner. Met jouw Pikachu en met behulp van de vrienden die je tijdens het spelen maakt moet je de PML, de Pokémon Master League, zien te bereiken. Je kan de volledige trailer hieronder bekijken.

Pokémon Masters komt naar verwachting 29 augustus uit op Android en iOS.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?