Pokémon Masters

  • Ontwikkelaar The Pokémon Company International
  • Eerste releasedatum 2019
  • Platformen Mobile
  • Gameliner score -

Trailer: Pokémon Masters niet uit in Nederland en België

Als jij ook met smart zat te wachten op Pokémon Masters, dan heb ik helaas slecht nieuws voor je. Pokémon Masters komt namelijk niet uit in Nederland en België.

Pokémon Masters is de nieuwste mobiele game in de Pokémon-franchise. De game is vandaag wereldwijd verschenen, maar niet in Nederland en België. The Pokémon Company heeft nog geen officiële verklaring gegeven, maar het lijkt erop dat dit te maken heeft met de lootboxes die in de game zitten. In België is de wet al zodanig aangescherpt dat verschillende mobiele games al verdwenen zijn uit de online winkels. In Nederland is die wet wat milder, maar het is toch van invloed op de games die hier verschijnen.

Pokémon Masters is vandaag verschenen voor iOS en Android. In Nederland en België is de game niet uitgekomen. Of Pokémon Masters later alsnog beschikbaar gaat zijn, is momenteel niet bekend.

BRON The Pokémon Company

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?