Trailer: No Return Mode in TLOU: Part Two Remastered onthuld

Geplaatst:

In een nieuwe trailer laat ontwikkelaar Naughty Dog meer zien van de No Return Mode die naar The Last of Us Part 2 komt zien. Het is een singleplayer roguelike modus.

In de nieuwe gamemodus probeer je zo lang mogelijk te overleven terwijl er allerlei willekeurige vijanden op je af komen. Na iedere ronde kun je uit een aantal beloningen kiezen om je personage te upgraden. Je kunt spelen als diverse personages uit de game, waaronder Ellie, Dina, Joel, Tommy, Abby, Lev, Yara, Mel en Manny. De No Return Mode komt in januari 2024 naar de game toe samen met de Last of Us Part 2 PlayStation 5 remaster. In de nieuwe trailer die je hieronder kunt bekijken zie je alvast wat je kunt verwachten van de nieuwe gamemodus.

The Last of Us: Part 2 Remastered verschijnt op 19 januari 2024. Op die datum komt ook de nieuwe No Return Mode naar de game.

Bron: PlayStation

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Last of Us Part 2

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

19 juni 2020

Ontwikkelaar

Naughty Dog

Gameliner Awards

Beste game van 2020

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord