Trailer: The Last of Us Part 2 ontvangt een remaster

Geplaatst:
Aangepast: 18 november 2023 11:49

De veelgeprezen The Last of Us Part 2 gaat een remaster ontvangen. Naast de grafische verbeteringen voor de PlayStation 5 wordt er nieuwe content toegevoegd.

Onder de naam The Last of Us Part II Remastered wordt de actiegame van Naughty Dog opnieuw uitgebracht voor de PlayStation 5. De graphics ontvangen een nieuw likje verf en de resolutie wordt opgekrikt naar 4K of 1440p opgeschaald naar 4K wanneer je in de Performance Modus speelt. Daarnaast kunnen spelers genieten van de haptic feedback en adaptive triggers die de PS5 DualSense controller biedt. Echter, The Last of Us Part II Remastered heeft meer in huis dan betere graphics. Zo zijn er nieuwe levels toegevoegd die de originele game niet gehaald hebben. Spelers kunnen ook aan de slag met een muzikale modus, waarin ze diverse instrumenten kunnen bespelen.

De hoofdprijs is toch wel de 'No Return' gamemodus die wordt toegevoegd. In deze rogue-like survivalmodus moet je het opnemen tegen diverse waves aan vijanden en kun je in de schoenen stappen van verschillende The Last of Us-personages. Ze hebben allemaal een eigen stijl qua gameplay en spelers kunnen nieuwe skins ontgrendelen door te spelen. Lijkt dit je nou allemaal wat? Mocht je The Last of Us Part 2 in bezit hebben op de PlayStation 4, dan hoef je maar een tientje neer te leggen om te upgraden naar The Last of Us Part 2 Remastered. Ja, want voor niks komt de zon op. Fans reageren gemixt op het nieuws van de remaster. Aan de ene kant zijn fans geïnteresseerd om met de nieuwe content aan de slag te gaan, maar er is ook een groot deel van de achterban die het redelijk bespottelijk vindt dat een game uit 2020 al een remaster ontvangt. Hoe voel jij je erover? Laat het ons weten in de comments!

Check hier onze review van The Last of Us Part 2.

The Last of Us Part 2 is nu beschikbaar voor de PlayStation 4. De remaster wordt verkrijgbaar gemaakt vanaf 19 januari voor de PlayStation 5.

Bron: PlayStation
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Last of Us Part 2

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

19 juni 2020

Ontwikkelaar

Naughty Dog

Gameliner Awards

Beste game van 2020

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord