Trailer: Pragmata uitgesteld zonder releasewindow

-

De Capcom showcase komt ietwat traag op gang, maar daar zijn dan eindelijk nieuwe beelden van Pragmata. Helaas bevatten de beelden weinig leuks, Pragmata is namelijk uitgesteld en kent geen nieuwe releasewindow.

Het is spijtig genoeg niet voor het eerst dat Pragmata verschoven wordt. Pragmata werd vorig jaar namelijk ook al eens uitgesteld. Gelukkig is er wel een kleine pleister op de wond, we krijgen namelijk wel iets van nieuw materiaal te zien. Sinds de onthulling van Pragmata in 2020 is er namelijk bijzonder weinig beeldmateriaal uitgebracht. Onderstaande trailer sluit af met een korte uitleg en verontschuldiging voor het uitstel.

Wanneer Pragmata moet komen te verschijnen is nog maar de vraag. Wel weten we dat de game komt te verschijnen PlayStation 5, Xbox Series en pc.

Bron: Capcom Showcase
Rudy Wijnberg Mede-eigenaar en Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pragmata

Ontwikkelaar:

Capcom

Uitgever:

Capcom

Release:

Onbekend

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord