Trailer: Return to Monkey Island komt naar Sea of Thieves

Geplaatst:
Aangepast: 11 juni 2023 20:16

Ahoy dekschrobbers! Rare was ook aanwezig tijdens de Xbox Games Showcase en maakte een nieuwe crossover bekend tussen Sea of Thieves en Return to Monkey Island.

Return to Monkey Island is onderdeel van de nieuwe update van Sea of Thieves. De update brengt bekende personages en locaties uit Return to Monkey Island naar de game. Met deze nieuwe verhaallijnen worden weer tal van geheimen en side-quests aan de game toegevoegd. Je begint allemaal op Mêlée Island waar alles in het teken staat van de piraat Guybrush Threepwood. De crossover tussen deze twee iconische piratengames gaat volgende maand van start. Het voordeel van deze crossover is dat de update gratis beschikbaar wordt gesteld.

Vanaf 20 juli is de The Legend of Monkey Island beschikbaar in Sea of Thieves. Check ook onze review van Sea of Thieves.

Bron: Xbox
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sea of Thieves

Series

-

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

20 maart 2018

Ontwikkelaar

Rare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord