Trailer: Sea of Thieves Season Nine introduceert 2023 Edition

Geplaatst:

Sea of Thieves is het meest recente succesverhaal van Rare. We kunnen met nieuwe content aan de slag in Season Nine en er worden nieuwe edities uitgebracht.

Wat kun je echter verwachten van Season Nine? Het negende seizoen is nu beschikbaar en is gratis voor alle spelers. Er zijn Chest of Fortune te vinden, die spelers rijkelijk belonen voor hun moeite. Deze kisten zijn echter niet zomaar op te pikken - spelers zullen ervoor moeten strijden. Je moet namelijk een Fort of Fortune veroveren om een Chest of Fortune te verkrijgen. Deze kisten zitten vol met stukken voor de Fates of Fortune ship set. Spelers kunnen ook onderdelen van The Reaper's Bones verdienen door Reaper's Chests en Reaper's Bounties in te leveren. Uiteraard wordt er dit seizoen een nieuwe Plunder Pass toegevoegd.

Daarnaast worden er twee nieuwe edities van Sea of Thieves uitgebracht: Sea of Thieves 2023 Edition en Sea of Thieves Deluxe Edition. Deze nieuwe edities bevatten de basegame en alle permanente content die de game heeft ontvangen de afgelopen vijf jaar. Als bonus krijgen spelers 10,000 goudstukken en een selectie aan cosmetische items: The Hunter Cutlass, Pistol, Compass, Hat, Jacket en Sails. De Deluxe Edition bevat nog wat extra's, namelijk de Black Phoenix Figurehead, Black Phoenix Sails, Crab Dab Emote, Deck Hide Emote en 550 Ancient Coins. Met deze betaaleenheid kun je shoppen in het Pirate Emporium.

Sea of Thieves is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en Xbox Series X|S.

Bron: Rare
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sea of Thieves

Series

-

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

20 maart 2018

Ontwikkelaar

Rare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord