Trailer: Sea of Thieves: A Pirate's Life gameplay trailer onthuld

Geplaatst:

Er is een nieuwe gameplay trailer onthuld van Sea of Thieves: A Pirates Life. De trailer is verschenen op het YouTube-kanaal van de game.

Sea of Thieves: A Pirates Life werd dit weekend aangekondigd tijdens de Xbox en Bethesda Showcase op E3. De update brengt vijf nieuwe verhalen met personages van de bekende Pirates of Caribbean-films uit voor het nieuwe seizoen van Sea of Thieves. In de laatste trailer krijg je iets meer inzicht van wat spelers allemaal te wachten staat in A Pirates Life. Zo komen onder andere de personages Davy Jones en Jack Sparrow voorbij, samen met wat locaties waar de verhaallijnen zich afspelen. De volledige trailer is hieronder te bekijken.

Sea of Thieves: A Pirates Life komt 22 juni uit op de Xbox One, pc en Xbox Series X/S.

Bron: Sea of Thieves

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sea of Thieves

Series

-

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

20 maart 2018

Ontwikkelaar

Rare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord