Trailer: Shaheen is ook aanwezig in Tekken 8

Geplaatst:

Na het verhaal van Tekken 8 duidelijk gemaakt te hebben, keert Bandai Namco weer terug naar het onthullen van de personages in Tekken 8. Ditmaal krijgen we te zien dat Shaheen ook aanwezig is in de fighting game.

Het is in ieder geval duidelijk dat er geen gebrek is aan personages in Tekken 8. Het afgelopen jaar hebben we al meerdere trailers voorbij zien komen. Dit keer staat Shaheen in de schijnwerper. Aangezien de game draait om vechten, is dat precies wat Shaheen aan het doen is. In de trailer zien we een aantal van zijn vechtmanoeuvres, terwijl hij oneliners aan het roepen is. Shaheen laat zich niet zomaar verslaan, en schopt er daardoor oplos. Hij kan zelfs surfen op het lichaam van zijn tegenstander, dat levert in ieder geval extra punten voor stijl op. Het is ondertussen bekend dat Tekken 8 cross-play heeft.

Tekken 8 verschijnt op 26 januari voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series. Wil je al een voorproefje lezen dan kun je terecht bij onze preview van Tekken 8.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tekken 8

Series

Tekken

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

26 januari 2024

Ontwikkelaar

Bandai Namco Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord