Trailer: Team17 teaset nieuwe WWII game

Geplaatst:
Aangepast: 29 mei 2023 11:48

Team17 heeft een nieuwe teaser online geplaatst voor een Tweede Wereldoorlog game. De korte teaser is te zien op het YouTubekanaal van de uitgever.

De Tweede Wereldoorlog blijft voor veel ontwikkelaars een interessante basis voor het ontwikkelen van games. De studio Absolutely Games is daar geen uitzondering in. Zij debuteren met een game waarin de Tweede Wereldoorlog het decor vormt. In een korte teaser laat uitgever Team17 weten binnenkort met een aankondiging te gaan komen. In een comment onder de video staat in morsecode 31 mei 2023 te lezen. De kans is dus meer dan aanwezig dat dat de datum is waarom deze nieuwe game officieel uit de doeken zal worden gedaan. Tot die tijd moeten we het dus even doen met onderstaande teaser.

Naar alle waarschijnlijkheid zal Team17 op dinsdag 31 mei de game officieel onthullen.

Bron: Team17
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord