Trailer: Team17 teaset nieuwe WWII game

Team17 heeft een nieuwe teaser online geplaatst voor een Tweede Wereldoorlog game. De korte teaser is te zien op het YouTubekanaal van de uitgever.

De Tweede Wereldoorlog blijft voor veel ontwikkelaars een interessante basis voor het ontwikkelen van games. De studio Absolutely Games is daar geen uitzondering in. Zij debuteren met een game waarin de Tweede Wereldoorlog het decor vormt. In een korte teaser laat uitgever Team17 weten binnenkort met een aankondiging te gaan komen. In een comment onder de video staat in morsecode 31 mei 2023 te lezen. De kans is dus meer dan aanwezig dat dat de datum is waarom deze nieuwe game officieel uit de doeken zal worden gedaan. Tot die tijd moeten we het dus even doen met onderstaande teaser.

Naar alle waarschijnlijkheid zal Team17 op dinsdag 31 mei de game officieel onthullen.

BRON Team17

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?