Trailer: Teaser Dying Light 2: Bloody Ties onthuld

Geplaatst: 17 augustus 2022 21:35

Techland heeft een eerste teaser uitgebracht voor Dying Light 2's DLC: Bloody Ties. Het is de eerste DLC die wordt uitgebracht voor de game.

De teaser toont nog niet al te veel informatie. Het is immers een teaser. Wel weet de korte video een bepaalde sfeer neer te zetten. We kijken door het oog van een schedel naar twee vechtende mannen. Dat is tekenend voor wat ons te wachten staat. Bloody Ties brengt namelijk Carnage Hall naar de game en dat is net zo gruwelijk als dat het klinkt. Het is een bloederige arena. Ja, veel meer dan dat weten we eigenlijk nog niet. Volgende week krijgen we meer informatie tijdens Opening Night Live op gamescom, want daar komt deze DLC aan bod.

Er is nog geen releasedatum bekend, maar als alles goed is verschijnt de Bloody Ties DLC voor Dying Light 2 ergens volgende maand. Wil je weten of de game iets voor jou is? Check dan onze Dying Light 2 review.

Bron: Techland
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dying Light 2

Series

Dying Light

Uitgever

Techland

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 februari 2022

Ontwikkelaar

Techland

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord