Trailer: Vampire Survivors komt naar de mobiele telefoon

Geplaatst: 10 december 2022 14:30

Bloedzuigers ontwijken terwijl je in de trein zit? Reken maar van yes, want Vampire Survivors is nu te downloaden voor de mobiele telefoon.

The Game Awards geeft aandacht aan games van alle formaten. Vampire Survivors is één van de grootste verrassingen van dit jaar en mocht daarom even langskomen. Ze kwamen melden dat de populaire indiegame te downloaden is voor iOS- en Android-apparaten. Het mooiste nieuws? De game is compleet gratis te installeren. De game is offline te spelen, dus je hebt niet eens een constante internetverbinding nodig.

Vampire Survivors ontvangt binnenkort nieuwe DLC genaamd Legacy of the Moonspell. Phil Spencer zal er blij mee zijn.

Vampire Survivors is nu beschikbaar voor de pc, mobiele telefoon en Xbox-consoles. Daarnaast is de populaire titel te spelen via Game Pass.

Bron: The Game Awards
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Vampire Survivors

Series

-

Uitgever

poncle

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

20 oktober 2022

Ontwikkelaar

poncle

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord