Trailer: Vecht als een superheld in Marvel's Midnight Suns

Het duurt niet lang meer voordat Marvel's Midnight Suns beschikbaar is. Ondertussen is er een nieuwe trailer voor deze superheldengame uitgekomen die een inkijkje biedt in het vechtsysteem.

In Marvel's Midnight Suns is het de bedoeling om een team van superhelden te verzamelen om het oproepen van de kwaadaardige meester Chthon te stoppen. Het vechtsysteem is turn-based in deze tactische RPG, waarbij je naast het formeren van een superteam ook een deck samenstelt. Dit deck bestaat uit kaarten met allerlei soorten moves en vaardigheden die je gebruikt tijdens gevechten. Zo kun je met de ene kaart je tegenstander verzwakken en met de andere een teamgenoot healen. Ook is het mogelijk om heldenpunten te verzamelen. Met genoeg punten kun je met een heroïsche aanval je vijanden vernietigen. Deze tactische RPG heeft echter nog veel meer te bieden. Als je meer wil weten over de game, check dan onze preview van Marvel's Midnight Suns.

Marvel's Midnight Suns verschijnt op 2 december voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

BRON Marvel's Midnight Suns

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?