Trailer: Warhammer 40:000: Darktide showt wereld in trailer

Geplaatst:
Aangepast: 11 november 2022 11:21

Er verscheen onlangs een nieuwe trailer voor Warhammer 40.000: Darktide. In de trailer krijgen we meer te zien van de wereld in de game.

De eerste teaser trailer die we te zien kregen van deze game, werd zo'n twee jaar geleden gelanceerd. Deze trailer volgde een team van vier verkenners dat sublevel zes van Atoma Prime's Tertium Hive onderzocht. In deze nieuwe trailer lijkt het erop dat we dit team weer terug zien. Ze dragen dezelfde uniforms en helmen en op hun schilden zien we hetzelfde logo terug. De situatie ziet er echter niet positief uit, dus of deze verkenners het gaan redden, is maar de vraag. De trailer verwijst eigenlijk niet naar Darktide, maar laat wel mooi zien wat de sfeer van de game gaat worden: bloederig en onheilspellend. Warhammer: Darktide is een aantal keer uitgesteld, maar komt deze maand dan toch eindelijk uit.

Warhammar 40.000: Darktide kan nu al vooruit worden besteld via Steam en is te spelen vanaf 30 november.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warhammer 40,000: Darktide

Series

Warhammer

Uitgever

Fatshark

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

30 november 2022

Ontwikkelaar

Fatshark

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord