Warhammer 40,000: Darktide

  • Ontwikkelaar Fatshark
  • Eerste releasedatum 30 november 2022
  • Platformen Pc , Xbox Series
  • Genre Actie , First-Person Shooter , Horror
  • Gameliner score

Trailer: Warhammer 40:000: Darktide showt wereld in trailer

Er verscheen onlangs een nieuwe trailer voor Warhammer 40.000: Darktide. In de trailer krijgen we meer te zien van de wereld in de game.

De eerste teaser trailer die we te zien kregen van deze game, werd zo'n twee jaar geleden gelanceerd. Deze trailer volgde een team van vier verkenners dat sublevel zes van Atoma Prime's Tertium Hive onderzocht. In deze nieuwe trailer lijkt het erop dat we dit team weer terug zien. Ze dragen dezelfde uniforms en helmen en op hun schilden zien we hetzelfde logo terug. De situatie ziet er echter niet positief uit, dus of deze verkenners het gaan redden, is maar de vraag. De trailer verwijst eigenlijk niet naar Darktide, maar laat wel mooi zien wat de sfeer van de game gaat worden: bloederig en onheilspellend. Warhammer: Darktide is een aantal keer uitgesteld, maar komt deze maand dan toch eindelijk uit.

Warhammar 40.000: Darktide kan nu al vooruit worden besteld via Steam en is te spelen vanaf 30 november.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?