Trust introduceert nieuwe verlicht met Vybz

-

Het merk Trust kennen we natuurlijk allemaal van de muizen, toetsenborden en headsets, maar ze hebben nu iets nieuws op de markt gebracht. Trust introduceert namelijk vanaf nu een gloednieuwe productlijn met hun Vybz-verlichting.

Veel toepasselijker dan het woord gloednieuw gaat het niet worden, want Trust brengt met de Vybz-lijn drie producten op de markt die zorgen voor sfeervolle LED-verlichting tijdens het gamen. Je kunt hierbij kiezen uit de Vybz Hexagon, de Vybz Light Bars of de Vybz Rope Light. Ieder van deze producten kan middels een handig app worden aangepast qua kleur, effecten en helderheid. Ook kun je kiezen uit maar liefst 44 voorgeprogrameerde lichtstanden. Heb je daar toch niet genoeg aan, dan kun je er ook nog voor kiezen om zelf een lichtstand te creëren en deze op te slaan. De Vybz Hexagon bevat 9 panelen en kost 129,99 euro. De Vybz Light Bar bevat eveneens 9 delen en kost 119,99 euro en de Rope Light is te koop voor een bedrag van 79,99 euro. Overigens is de Hexagon variant nog te vergroten met een speciale uitbreidingskit zodat je drie extra panelen kunt toevoegen. Deze uitbreidingskit kost 39,99 euro.

De Vybz-verlichting van Trust is vanaf nu verkrijgbaar.

Bron: Trust
Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties
Avatar KorstjeDeClown
KorstjeDeClown

vandaag om 08:01

Als Trust wil concurreren met Govee - wat het obviously wil, gezien de selectie die men aanbiedt - dan zal men wel wat aan die prijzen moeten doen. Trust staat bij gamend Nederland bekend als de prijsvechter/budgetvriendelijke alternatief, maar in dit geval is men dat niet bepaald.

Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord