Ubisoft CEO rechtvaardigt de prijs van Skull and Bones

Geplaatst: 9 februari 2024 17:20

Ubisoft medeoprichter Yves Guillemot rechtvaardigde onlangs de vraagprijs van 70 dollar voor Skull and Bones. Hij noemde de game een “quadruple-A game”.

Onlangs vond er een Q&A-sessie plaats als onderdeel van een conference call waarin Ubisoft zijn omzet voor het derde kwartaal van het fiscale jaar 2024 besprak. Een beller stelde dat Skull and Bones meer een liveservice game lijkt te worden. De ontwikkelaar publiceerde een tijd terug namelijk de roadmap voor Year 1 van de game. Als vervolg hierop vroeg de beller zich af waarom Ubisoft het nodig vond om alsnog 70 dollar te vragen voor de game. Hij vond dat een free-to-play-model beter zou passen bij de aanpak waar de ontwikkelaar nu voor kiest. Guillemot antwoordde hierop dat Skull and Bones het verdient om een full-price game te worden vanwege de grootte van de game. "Je zult zien dat Skull and Bones een volwaardige game is," zei hij. "Het is een hele grote game en we hebben het gevoel dat mensen echt zullen zien hoe uitgebreid en compleet het is. Het is echt een volwaardige, triple... quadruple-A game, die op de lange termijn resultaat zal opleveren."

Prijs skull and bones

Gisteren begon de open bèta voor Skull and Bones, die tot 11 februari duurt. De bèta ondersteunt cross-progressie en cross-play. De progressie is beperkt tot de rang van Brigand (tier 6, rang 1) en wordt doorgevoerd in de volledige game.

Bron: Videogames Chronicle

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Skull and Bones

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

16 februari 2024

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord