Ubisoft maakt grote winst

Ubisoft heeft de cijfertjes van de verkopen in het halfjaar van 2008 vrijgegeven. Daarin kunnen we zien dat Ubisoft in die periode maar liefst €344.5 miljoen aan games heeft verkocht, 31.8% meer dan in dezelfde periode vorig jaar. Vooral de casual-games hebben een grote sprong naar voren gemaakt, want 35% van alle verkopen zijn voor de rekening van dit genre.

Ubisoft heeft daarnaast laten weten dat ze vertrouwen hebben in de financiële situatie voor de tweede helft van 2008, en daar krijgen ze zeker gelijk in als je kijkt naar de topgames die de uitgever onder haar rekening heeft eind dit jaar. Kijk bijvoorbeeld naar Far Cry 2 en Shaun White Snowboarding, die al uit zijn gebracht en Prince of Persia, die we op 4 december mogen verwelkomen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?