Ubisoft richt speelplaats op

Ubisoft heeft iets nieuws aangekondigd: Play Zone. Nee, Ubisoft komt niet met een glijbaan en een zandbak voor bij jou in de buurt. Het gaat hier om een label voor Wii-partygames.

Om duidelijk aan te kunnen geven welke Wii-games van Ubisoft gericht zijn op gezelligheid met de hele familie, plakt Ubisoft voortaan het Play Zone-label aan haar games. Sports Party is de gelukkige om als eerste beplakt te worden, anderen zullen snel volgen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?