Unreal Tournament 3

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 23 november 2008
  • Platformen Pc , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Unreal Tournament 3 voor de Xbox 360 komt niet in april

Zojuist heeft Mark Rein van Epic aangekondigd dat Unreal Tournament 3 voor de Xbox 360 niet in april verschijnt, wat eerder werd vertelt door een Duits gamemagazine. Zei beweerde dat de game voor negentig procent klaar was. Ze zijn zojuist de laatste hand aan het leggen aan de Europese PlayStation 3 versie en dat daarna is de versie van de Xbox 360 aan de beurt. Er is nog geen specifieke releasedatum voor Unreal Tournament 3 bekend voor de Xbox 360.

Klik hier om naar de product pagina te gaan van Unreal Tournament 3.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?