Check hier alle The Game Awards 2023 content

Update Virtual Console

Zoals iedere week is vrijdag de dag waarop de Virtual Console wordt uitgebreid. Deze week met 3 nieuwe games. Eveneens is het Hanabi Festival, wat inhoudt dat er games op de virtua console nog niet eerder op de Europese markt zijn verschenen. Nadeel is daarentegen dat ze iets prijziger zijn dan normaal.

De games die deze week zijn uitgebracht zijn: Final Soldier (PC-Engine) 700 punten, Gradius 2 (Turbo Grafx) 900 punten en Columns 3: Revenge of Colums (Mega Drive) 900 punten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?