Update Virtual Console

De wekelijkse update van de Virtual Console heeft wederom plaats gevonden. Via het winkel-kanaal kun je onder het kopje Virtual Console 'oude' spellen downloaden voor een schappelijk prijsje.

Deze week wordt je verrijkt met: Burning Fight, Samurai Showdown en Pokemon Puzzle League. De eerste twee zijn vechtspellen, de laatste is een soorte van Tetris variant.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?