Valve medewerkers willen complete non-VR Half-Life

Geplaatst:
Aangepast: 13 juli 2020 14:34

Medewerkers van Valve willen een complete, non-VR Half-Life game maken, volgens Geoff Keighley. Hij maakte een interactief storybook over de creatie van Half Life: Alyx. Hierin bespreekt hij de toekomst van de game-serie.

Volgens Keighley is dit de wens van de meerderheid van de medewerkers bij Valve. 'Zelf hopen de meeste mensen in ons team dat de volgende grote stap een complete Half-Life game wordt, die niet is gemaakt voor VR', schrijft Keighley. 'Maar als een game die toegankelijk is voor alle traditionele game platforms'. Helaas bestaat er veel twijfel in het bedrijf over hoe realistisch deze wens is en of Valve zo'n groot project aan zal gaan. Gelukkig geeft hij wel aan dat er zeker een toekomst is voor de Half-Life franchise. Dat is natuurlijk fijn om te horen, vooral na het bericht over de Half-Life games die geschrapt zijn voor Half-Life: Alyx. 'We zijn niet meer bang voor Half-Life', vertelde Valve designer Phil Co aan Keighley. Voor nu kan het toch zijn dat het volgende Half-Life project een VR-project wordt, maar hier is nog niets in bevestigd.

onbekend

Half-Life: Alyx kwam uit op 23 maart 2020.

Bron: PCgamer

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord