Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

  • Ontwikkelaar Hardsuit Labs, Inc.
  • Eerste releasedatum 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG , Horror
  • Gameliner score -

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 uitgesteld

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 is uitgesteld tot een latere datum in 2020. Dit laat ontwikkelaar Hardsuits Labs weten via de tweet hieronder.

Hardsuits Labs laat weten dat Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 later in 2020 verschijnt dan voorheen gedacht. Ze geven aan dat ze liever kwaliteit leveren en daarvoor hebben ze meer tijd nodig. In de blogpost gaan ze dieper op het onderwerp in. Ze willen niet dezelfde fouten maken die de vorige game maakte. Ze willen voornamelijk ervoor zorgen dat de release netjes verloopt. Aankomend weekend kunnen we wel een stream verwachten met meer informatie over de game. De dag daarna gaan de ontwikkelaars in op de vragen van de community op Reddit.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 verschijnt ergens in 2020 voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?