Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 uitgesteld

Geplaatst: 16 oktober 2019 16:45
Aangepast: 16 oktober 2019 20:10

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 is uitgesteld tot een latere datum in 2020. Dit laat ontwikkelaar Hardsuits Labs weten via de tweet hieronder.

Hardsuits Labs laat weten dat Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 later in 2020 verschijnt dan voorheen gedacht. Ze geven aan dat ze liever kwaliteit leveren en daarvoor hebben ze meer tijd nodig. In de blogpost gaan ze dieper op het onderwerp in. Ze willen niet dezelfde fouten maken die de vorige game maakte. Ze willen voornamelijk ervoor zorgen dat de release netjes verloopt. Aankomend weekend kunnen we wel een stream verwachten met meer informatie over de game. De dag daarna gaan de ontwikkelaars in op de vragen van de community op Reddit.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 verschijnt ergens in 2020 voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: bloodlines2
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Series

-

Uitgever

Paradox Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

Q4 2024

Ontwikkelaar

The Chinese Room

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord