Van Gogh Museum stopt met uitdelen Pokémonkaarten

Geplaatst:
Aangepast: 16 februari 2024 21:15

Het Van Gogh Museum gaat stoppen met het uitdelen van de limited edition Pokémonkaarten. Dat maakte het museum bekend in een statement.

In september werd de samenwerking tussen Pokémon en het Van Gogh Museum aangekondigd en de tentoonstelling ging 27 september van start. Speciaal voor de tentoonstelling werden er speciale Pokémonkaarten uitgedeeld bij het voltooien van een speurtocht. Helaas bracht dit veel scalpers naar het museum die probeerden zoveel mogelijk kaarten te bemachtigen om online door te verkopen. Er stonden ook groepen voor het museum die mensen aanspraken of zij de kaarten mochten overnemen. Dit heeft volgens het Van Gogh Museum voor onveilige situaties gezorgd, dat ze om de veiligheid van bezoekers te beschermen zijn gestopt met het uitdelen van de kaarten. Het museum geeft aan dat begin 2024 de kaarten in Nederland verkocht gaan worden bij selecte retailers. Het statement is hieronder te bekijken.

Pokmon VanGogh

De kaarten worden begin 2024 weer beschikbaar gesteld bij enkele retailers. Wanneer dat gaat zijn is nog niet bekend.

Bron: Van Gogh Museum

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Scarlet

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

18 november 2022

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord