Samenwerking Pokémon en Van Gogh Museum aangekondigd

Geplaatst:

Pokémon komt naar Nederland! Het Van Gogh Museum in Amsterdam krijgt een bezoekje van Pikachu en de andere kleurrijke wezens.

The Pokémon Company heeft een samenwerking met het Van Gogh Museum in Amsterdam bekendgemaakt. Een teaser-video geeft een voorproefje van wat we kunnen verwachten, met Pikachu en Eevee in een veld vol zonnebloemen, overgaand in een olieverfschilderij dat doet denken aan de kenmerkende penseelstreken van Vincent Van Gogh. Sunflora staat centraal en Van Goghs beroemde schilderij met zonnebloemen komt kort aan bod in Pokémon-stijl. Het staat de laatste tijd dus zeker niet stil rondom Pokémon. Zo krijgt Japan een speciale live-action Pokémon-serie en kunnen we vanaf morgen in Pokémon Scarlet en Violet aan de slag met The Hidden Treasure of Area Zero Part 1: The Teal Mask

Het speciale evenement gaat op 28 september van start, hoewel specifieke details over het evenement nog niet bekend zijn gemaakt.

Bron: The Pokémon Company
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord