Call of Duty 4: Modern Warfare

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 7 november 2007
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo 3DS
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Variety Map Pack nu ook op de PC

Het Variety Map Pack voor Call of Duty 4 is al een tijdje uit voor op de consoles en een groot succes. Pc- gamers hebben al die tijd moeten wachten, maar nu is er een releasedatum verschenen.

Vijf juni zal hij uitkomen en wellicht samen met de patch 1.6. Wat wel opmerkelijk is, is dat pc-gamers hem gratis mogen binnenhalen en dat consolebezitters er voor moeten betalen. Vink in ieder geval vijf juni af in je kalender voor deze pack!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?