Vault blocks en Trial Keys maken opwachting in Minecraft

Geplaatst:
Aangepast: 27 januari 2024 12:47

In een recente update heeft Minecraft een nieuwe dynamiek geïntroduceerd met de onthulling van het 'Vault block' en 'Trial keys', in aanloop naar de langverwachte 1.21 update. Deze toevoegingen, samen met de nieuwe 'Trial chambers', zorgen ervoor dat Minecraft-spelers weer iets nieuws hebben om naar uit te kijken.

Minecraft onthult in de nieuwste YouTube-video een boeiende toevoeging voor de komende 1.21 update: het Vault block, te openen met Trial keys. Deze sleutels zijn de toegang tot de nieuwe Trial Chambers, een frisse toevoeging die het verkennen nieuw leven inblaast. In de Snapshot-versie kunnen spelers alvast kennismaken met deze nieuwe functies en het 'Bries'-wezen. Het Vault block, een mix tussen een schatkist en een spawner, biedt elke speler unieke buit. De Trial chhambers, vol uitdagingen en beloningen, vragen om een strategische aanpak, zo verzekert Mojang. In de eerste preview-beelden, die zij recent presenteerden, zijn meerdere vaults in één kamer te zien. En dat wijst op een belangrijke rol voor deze vaults in de nieuwe gameplay:

Hoewel de exacte datum voor de 1.21 update nog onbekend is - waarschijnlijk ergens in 2024 - kunnen spelers met de Snapshot-editie deze nieuwe features nu al verkennen. Deze toevoegingen zullen naar verwachting veel invloed hebben op zowel de creatieve als avontuurlijke aspecten van Minecraft.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Minecraft

Series

Minecraft

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

9 mei 2012

Ontwikkelaar

Mojang AB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord