Vecht als Marvel-held of slechterik in nieuw Fortnite-seizoen

-

Epic Games heeft in samenwerking met Disney een gloednieuw seizoen van Fortnite onthuld: Chapter 5 Season 4: Absolute Doom. Deze Marvel-thema samenwerking introduceert een reeks iconische superhelden en slechteriken in de populaire battle royale-game. De onthullingstrailer debuteerde vandaag op Disney’s D23 2024 expo.

In Fortnite Chapter 5 Season 4: Absolute Doom nemen spelers de rol aan van Marvel-legendes in hun strijd tegen de krachten van Doctor Doom, of kiezen ze ervoor om de mantel van slechterik op zich te nemen. Volgens de Fortnite-makers brengt dit seizoen nieuwe krachtige wapens, zoals Dual Micro SMGs, Captain America’s Shield en War Machine’s Arsenal, die de gevechten nog een tikkeltje intenser maken. Daarnaast is er dit seizoen een Doom Battle Pass verkrijgbaar voor 950 V-Bucks, waarmee spelers beloningen kunnen ontgrendelen. Bekijk hieronder de nieuwe seizoens-trailer welke vandaag verscheen:

Fortnite Chapter 5 Season 4: Absolute Doom is nu live.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Ontwikkelaar:

Epic Games

Uitgever:

Epic Games

Release:

25 juli 2017

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
Mob
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord