Veel romantische opties in De Sims 4: Stapelverliefd

-

De aankondigingstrailer van De Sims 4: Stapelverliefd gaf al een voorproefje van de verandering die de relaties en het romantieksysteem ondergaan. In de gameplaytrailer zien we de vele romantische opties voorbij komen.

Na gezellig naar de wolken staren en wat kushandjes kon je de meeste Sims wel overhalen om een relatie met je te beginnen. Dat wordt met de Stapelverliefd uitbreiding een stukje lastiger, want de Sims hebben veel meer wensen. Dit begint al met het daten, want je kunt straks een datingprofiel opzetten en daardoor kunnen dates ook mislukken. De karaktereigenschappen en wensen laten zien of een NPC geschikt is voor jouw eigen Sim. Mocht dat het geval zijn, dan kun je per direct een date inplannen. Om het ook daarna nog interessant te maken zijn er nieuwe flirt-opties, kun je nieuwe cadeaus geven en totaal verkleed het bed in duiken om het wat spannender te maken. In de trailer zien we ook twee nieuwe WooHoo locaties. De eerste is in een motel, terwijl in een andere scène twee Sims in een deken over straat aan het rollen zijn. Uiteraard komt de uitbreiding met nieuwe kledingstukken en meubelstukken, waarvan er al een aantal zijn getoond.

De Sims 4: Stapelverliefd verschijnt op 25 juli voor de pc, PlayStation-consoles en Xbox-consoles

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot De Sims 4

Ontwikkelaar:

Maxis

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

4 september 2014

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord