Video: Duik in de gameplay van EA Sports FC 24

Geplaatst:
Aangepast: 18 juli 2023 20:20

Electronic Arts heeft een nieuwe EA Sports FC 24 video online geplaatst. Hierin wordt dieper ingegaan op de gameplaymechanieken van de nieuwe voetbalsim.

Vorige week liet Electronic Arts al de eerste gameplaybeelden van EA Sports FC 24 zien en vandaag doen ze er nog een klein beetje bovenop. De nieuwe video focust zich vooral op de vernieuwingen in de gameplay ten opzichte van voorganger FIFA 23. In deze video is dan ook goed te zien dat de basis vrijwel gelijk blijft aan wat we gewend zijn van EA's voetbalgame, maar dat er wel verbeteringen zijn doorgevoerd op het gebied van HyperMotion technologie, speelstijlen en het grafische aspect van de game. Zo zijn er nu nog meer unieke bewegingen te zien, welke gebaseerd zijn op de echte voetballers en wedstrijden, zijn er nieuwe speelstijlen toegevoegd en tilt de Frostbite engine het allemaal in grafisch opzicht naar een hoger niveau.

EA Sports FC 24 verschijnt op 29 september voor vrijwel elke console en pc. EA heeft al bevestigd dat ook in EA Sports FC 24 de Eredivisie vertegenwoordigd is.

Bron: Electronic Arts
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot EA SPORTS FC 24

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

29 september 2023

Ontwikkelaar

EA Sports

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord