Video: Nieuwe content drijft naar Dave the Diver

-

Er drijft nieuwe content rond in de zee van Dave the Diver. En jij mag vandaag die content als Dave uit het water vissen. Dit is wat de update brengt naar Dave the Diver.

Updates zijn de normaalste zaak van de wereld, maar als je de reviews van Dave the Diver leest, heeft die game het eigenlijk niet nodig. Met de nieuwe update wordt de game echter nog beter. Een lading aan content is namelijk toegevoegd. Het gaat dan om nieuwe Sub-missies in de late-game regio’s. Daarnaast staan kreeften en krabben weer op het menu, want met de nieuwe krabbenval kun je ze eenvoudig vangen. Terwijl je daarna geniet van het Lobster Party event. Alles in je eentje doen is lastig en daardoor kan MC Sammy je helpen. Om de kippen op een betere manier te voeren en de eieren goed op te slaan zijn er nieuwe machines toegevoegd.

Wat kun je nog meer verwachten? Wanneer je alle Marinca Cards hebt verzameld, mag je de strijd aangaan met een nieuwe eindbaas. Daarnaast moet je de Wandering Merchant tevreden houden in je restaurant, als je tenminste zijn goederen wil kopen. Om de vangsten in de nacht wat vruchtbaarder te maken, zijn er nu vissen die alleen in de nacht rondzwemmen. Daarnaast zijn er een aantal bugs opgelost.

De update is vandaag live gegaan voor Dave the Diver. Je kunt de game spelen via de pc en Nintendo Switch.

Bron: Steam

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dave the Diver

Ontwikkelaar:

MINTROCKET

Uitgever:

NEXON Korea Corporation.

Release:

1 oktober 2022

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
NSW
PS5
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord