Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

The Elder Scrolls V: Skyrim

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 11 november 2011
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Video: Skyrim is vanaf vandaag beschikbaar voor Nintendo Switch en PlayStation VR

The Elder Scrolls V: Skyrim is vanaf vandaag beschikbaar voor de Nintendo Switch en PlayStation VR, dit heeft Bethesda bekendgemaakt.

De game was voorheen al beschikbaar voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360, met later een nieuwe versie voor opnieuw de pc, PlayStation 4 en Xbox 360. De varianten voor de Nintendo Switch en PlayStation VR bevatten de baSEGAme inclusief alle DLC's, met ieder speciale aanpassingen specifiek voor de desbetreffende console.

Voor de Nintendo Switch zijn er motion controls beschikbaar voor tijdens het vechten, zoals het richten van een boog of het gebruik van zwaarden. Ook zijn er speciale 'The Legend of Zelda'-outfits die verkrijgbaar zijn door middel van de bijbehorende Amiibo. Voor de PlayStation VR is een speelsysteem bedacht in combinatie met de VR-headset en de Move-bewegingscontrollers. De Move-bewegingscontrollers zijn overigens geen vereiste om de game te kunnen spelen.

The Elder Scrolls V: Skyrim en Skyrim VR zijn vanaf vandaag beschikbaar voor de Nintendo Switch en PlayStation VR.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?