Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Vampyr

  • Ontwikkelaar DON'T NOD
  • Eerste releasedatum 5 juni 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score

Video: Vampyr krijgt launch trailer

Vandaag heeft uitgever Koch Media de nieuwe launchtrailer uitgebracht voor Vampyr. De release van de game is aanstaande dinsdag en wordt het hoog tijd om aan de slag te kunnen met een van de meest verwachte games van het moment.

Vampyr vertelt het verhaal van Dr. Jonathan Reid, een beroemde chirurg en bloedtransfusiespecialist, die zoals je wel kunt raden, verandert in een vampier. Het speelt zich af vlak na de Eerste Wereldoorlog in Londen. Geheel Londen is verdorven aan het raken door een unieke ziekte en jij kan zowel de verlossing als de verdoemenis betekenen voor de lokale bevolking. De keuzes die jij maakt in deze game, zijn van invloed op het einde van het verhaal.

Vampyr staat gepland voor een release op 5 juni voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

BRON Persbericht Koch Media

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?