Killzone 2

  • Ontwikkelaar Guerrilla Games
  • Eerste releasedatum 27 februari 2009
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Vijanden in Killzone expres dom gehouden op E3

Iets waar we altijd op hopen, maar iets wat maar zelden gebeurt, is het verschijnen van intelligente tegenstanders in games. Maar vaak genoeg lijkt het gedrag van computergestuurde tegenstanders eerder bepaald te worden door een augurk dan door een intelligent brein.

Op de E3 bleken de Helghast (de vijanden in Killzone) geen erg hoog IQ te scoren. Een developer van Guerrilla Games heeft aangegeven dat de AI op de E3 expres omlaag was geschroefd. Op deze manier konden de journalisten meer van de game zien.

Hiermee geeft Guerrilla dus aan dat de AI van Killzone slechts omlaag was gekrikt om het de pers wat makkelijker te maken bij het checken van de game. De uiteindelijke game zal, als we de developer mogen geloven, dus wel een fatsoenlijke intelligentie bezitten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?