Virtual Commodore 64

Zoals bekend doet de Nintendo Wii het ook onder het wat oudere publiek erg goed. Om aan de groep gamers tegemoet te komen, is het binnenkort ook mogelijk Commodore 64 games via de Virtual Console te spelen. De games zullen voor 500 Wii Points per stuk te downloaden zijn.

Tevens is het een uitgelezen mogelijkheid voor de jongere gamers onder ons om eens kennis te maken met de uitgebreide bibliotheek aan games die voor dit systeem verscheen. Onder andere door zijn relatief lage prijs en mogelijkheid om games te kopiëren, ging het in 1982 verschenen systeem maar liefst 22 miljoen keer over de toonbank.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?