Warhammer 40,000: Speed Freeks verschijnt in augustus

-

De finishlijn voor Warhammer 40,000: Speed Freeks is in zicht. Warhammer heeft met een nieuwe trailer bekendgemaakt wanneer de racegame officieel uit de startblokken mag gaan.

Warhammer 40,000: Speed Freeks lijkt een kruising te zijn tussen Mario Kart en Warhammer. In tegenstelling tot wat we van menig Warhammer-game gewend zijn draait het allemaal nu vooral om racen. Uiteraard gaat dit wel gepaard met het neerknallen van talloze orks terwijl je in je je in je bolide begeeft. Over een klein maandje kan de 'pedal to the metal', want dan komt de game officieel uit.

Op 6 augustus lanceert Warhammer 40,000: Speed Freeks exclusief op pc. Of de game uiteindelijk ook meters mag maken op consoles is vooralsnog niet bekend.

Bron: Warhammer
Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warhammer 40,000: Speed Freeks

Ontwikkelaar:

Caged Element Inc.

Uitgever:

PLAION

Release:

6 augustus 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord