Warner Bros kaapt Yves Lachance weg bij Bethesda

-

Warner Bros laat dingen niet graag aan 'la chance' over en daarom heeft het bij Bethesda over de schutting gekeken om te zien of daar wat interessants te behalen viel. En wat blijkt, er viel inderdaad wat interessants te behalen en dat interessante ding draagt de naam Yves Lachance.

Sinds 2015 was Lachance actief bij Bethesda Game Studios Montreal, een studio die hij mede heeft opgezet na tien jaar aan leiderschapsposities binnen Behaviour Interactive. Maar nu vlijt Yves de derrière dus neer bij Gotham Knights ontwikkelaar WB Games Montreal, waar hij als veep (oftewel vice president) en studiohoofd aan de slag gaat.

Gotham Knights9

Lachance is er zelf best blij mee en geeft aan er super veel zin in te hebben om met een gevestigd team als WB Montreal memorabele games te maken voor enkele impactvolle entertainment properties van deze generatie, wat dat ook mag inhouden.

"I am thrilled to be able to work with the established Montreal team to create memorable games for some of the most impactful entertainment properties of this generation."

Afijn, toitoitoi Yves. Dat er maar een schijtlading aan toffe games uit de koker mag komen, want dat hebben we na Suicide Squad: Kill The Justice League wel weer nodig.

Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gotham Knights

Ontwikkelaar:

WB Games Montreal

Uitgever:

Warner Bros. Games

Release:

21 oktober 2022

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord