Wii keyboard op komst

De Nintendo Wiimote is natuurlijk heel handig als je een game speelt waarin je een koe kunt rondslingeren, maar dit werkt wat minder prettig als je je Mii een naam wilt geven of berichten wilt schrijven.

Daarom komt Nintendo met de Logic 3 Wii keyboard met een klassiek QWERTY toetsenbord. Het toetsenbord is op 18 juli al verkrijgbaar in Groot-Brittannië voor 18 Pond.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?