Will Wright morgen in London

Als je morgen toevallig in London bent, is het mogelijk om hem wat vragen te stellen tijdens een Q&A voor fans in Oxfordstreet.

Hij zal in de HMV winkel dus fans te woord staan over zijn nieuwste game Spore. Dit evenement zal voor 200 fans zijn, die van te voren een polsbandje hebben opgehaald bij de HMV winkel, dit kan vanaf 9.00u 's ochtends zolang de voorraad strekt.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?