World of Warcraft

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 11 februari 2005
  • Platformen Pc
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score -

World of Warcraft problemen weer verholpen

De servers van World of Warcraft hadden het maar zwaar, er waren namelijk verschillende storingen die ervoor zorgden dat Europese spelers een tijd lang niet online konden gaan in de game. Amerikaanse spelers hadden zelfs nog meer problemen en moesten daarom nog langer wachten voordat ze weer konden overgaan tot de orde van de dag: het spelen van hun favorieten MMORPG.

Gelukkig zijn alle problemen nu opgelost, doordat de game nu beschikt over de 'Echoes of Doom', oftewel de nieuwe patch. Hopelijk blijft alles nu stabiel draaien, en kan iedereen vandaag met een gerust hard doorspelen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?