Xbox 360 nu al meer verkocht dan voorganger

Het heeft drie jaar geduurd, maar nu is het dan eindelijk zover. Er zijn inmiddels bijna 25 miljoen exemplaren van de Xbox 360 verkocht.

Waar Microsoft aangeeft dat dit slechts 25% van het totale aantal zal zijn dat men uiteindelijk verwacht te verkopen, stokte de verkoop van de 'oude' Xbox na 5 jaar bij deze hoeveelheid. Vooral de prijsdaling zal invloed hebben op resterende 75% aan verkopen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?