Xbox 360 prijsstunts

Geplaatst: 20 december 2008 00:01
Aangepast: 1 augustus 2018 10:58
-

Het was bijna niet anders te verwachten, maar ook de Xbox 360 heeft een indrukwekkende lijst van afgeprijsde games tijdens de kerstdagen bij Gameliner. Zo zijn de toppers Colin McRae DiRT en Halo 3 al voor € 19 en € 24 verkrijgbaar, zo'n vijftien euro goedkoper dan gebruikelijk. Bekijk snel de lijst hieronder en bestel jouw favoriete games meteen, want de aanbiedingen gelden zo lang de voorraad strekt!

Nu vanaf negen euro:

Stuntman: Ignition

Stort je in de adrenalinepompende rol van een Hollywood-stuntcoureur in Stuntman: Ignition en leer de meest adembenemende, halsbrekende voertuigstunts die ooit zijn gefilmd. Als de nieuwste stuntman in Hollywood moet je je bewijzen door roekeloze stuurmanskunsten te combineren met een perfecte uitvoering om megablockbusters en lucratieve reclamedeals vrij te spelen.

Breng de magie van de film tot leven in 6 films met een uniek thema op 36 verschillende stuntbanen met meer dan 25 voertuigen of ga online om een concurrerende stuntman uit te dagen op het veldje.

The Darkness

The Darkness is een grimmig first person actie-avontuur met een bovennatuurlijk tintje. Het spel is gebaseerd op de populaire comics van Top Cow. In dit door Eisner Award-winnaar Paul Jenkins geschreven verhaal volg je huurmoordenaar Jackie Estacado in zijn strijd tegen de fictieve Francetti-familie. Tijdens het spel leer je de ongelofelijke krachten van de Darkness te gebruiken.

Nu vanaf negentien euro:

Tony Hawk's: Proving Ground

Elke skater heeft zo zijn eigen verhaal. In Tony Hawk's Proving Ground kun jij het jouwe creëren. Ervaar een Tony Hawk-game, waarin je een eigen levenswijze kunt maken en delen. Je keuzes zijn van invloed op jouw skater en het verhaal.

FIFA 08

In FIFA 08 krijg je meer actie voorgeschoteld dan ooit. Je leert de vaardigheden die nodig zijn om als een echte voetbalprof te spelen. Met dit spel speel je voetbal zoals je dat nog nooit eerder hebt gedaan! Passeer 's werelds grootste voetbalhelden en geef ze een keiharde panna. Schiet de bal in de kruising, of haal deze er juist uit. Genoeg mogelijkheden dus! Wacht niet langer.

Pro Evolution Soccer 2008 Uitverkocht

In PES 2008 past de computer zich aan je speelstijl aan dankzij Teamvision, een nieuw AI-systeem. Dit zorgt voor uitdagende tegenstand en dwingt je om na te denken over je speelstijl en deze aan te passen als dat moet. Anders kom je voor onaangename verrassingen te staan! Op elke aanval heeft de computer een antwoord. Zo legt hij je zwakke plekken bloot en straft hij je af als je telkens dezelfde tactiek gebruikt.

Halo 3: Uitverkocht

Het epos wordt vervolgd met Halo 3, het langverwachte vervolg op de veelgeroemde gameserie Halo. In dit derde hoofdstuk van de Halo-trilogie keert Master Chief terug om de strijd definitief te beslissen, en komt het epische conflict tussen de Covenant, de Flood en de hele mensheid tot een dramatische climax.

Nu voor negenendertig euro:

Project Gotham Racing 4

De nieuwste PGR belooft meer dan ooit: het is dé ultieme straatracegame. Nu kun je ook op de motor door de straten scheuren en voor het weer is een grote rol weggelegd, de circuits zijn geweldig en de racemachines ongeëvenaard.

Nu vanaf negenenveertig euro:

Scene it? Box Office Smash + Controllers

Speel de relaxte multiplayer filmtriviagame die iedereen leuk vindt met Scene It? Box Office Smash!Met de simpele en intuïtieve Big Button Pad daag je je vrienden en familie uit om te zien wie de grootste filmkenner is, met compleet nieuwe videoclips en trivia uit je favoriete films en van je favoriete acteurs. Ga online en game met maximaal 4 gamers via Xbox LIVE!

Gears of War 2

Gears of War 2 het langverwachte vervolg op de blockbuster met 4,7 miljoen verkochte exemplaren, de third-person tactische actiegame, en een van de populairste Xbox 360-games EVER. Gears of War 2 gaat weer verder, zes maanden na de gebeurtenissen van Gears of War, en zuigt je mee in een intens en aangrijpend verhaal over de epische strijd tussen de mensheid en de Locust Horde, een ras angstaanjagende wezens die vanuit de krochten van onze planeet opdoemen.

Live: Download 5 Bonus Maps "Redemption code inside"

Far Cry 2

Jij bent een huurling die vast zit in een door oorlog geteisterde Afrikaanse staat. Je hebt malaria opgelopen en wordt verplicht om afspraken te maken met lokale warlords. Probeer te overleven door je diensten aan te bieden aan verschillende partijen. Ontdek de zwakke plekken van je vijanden en gebruik het verrassingselement om hen te neutraliseren.

Mercenaries 2: World in Flames

Mercenaries 2: World in Flamesâ„¢ is een explosieve actiegame met een open spelwereld, die zich afspeelt op een gigantisch, door oorlog verscheurd strijdtoneel, waar de resultaten van je handelingen duidelijk zichtbaar zijn.

Lees meer