Xbox Cloud Gaming ondersteunt nu toetsenbord en muis

Geplaatst:

Je kunt vanaf nu ook met je muis en toetsenbord spelen via Xbox Cloud Gaming. De ondersteuning is beschikbaar voor een aantal games.

De nieuwste Xbox Insider Release Notes voor de Beta-ring kondigen de uitrol van een nieuwe Xbox Update Preview aan, met de nadruk op achtergrondverbeteringen voor stabiliteit. Bèta-gebruikers krijgen met name toegang tot Xbox Cloud Gaming (Beta) met muis- en toetsenbordondersteuning op ondersteunde browsers (Microsoft Edge en Google Chrome) en de Xbox App voor deelnemers aan PC Gaming Preview. Ondersteunde titels zijn onder andere Fortnite, Sea of Thieves en Halo Infinite. Omdat alles nog in de bètafase zit, kan het zijn dat muis- en toetsenbordondersteuning nog niet optimaal werkt. Xbox Insiders worden aangemoedigd om feedback te geven en problemen te melden om te helpen bij de oplossing. Daarnaast is er ondersteuning beschikbaar via de community subreddit.

Muis-en toensenbordondersteuning is nu beschikbaar voor Xbox Cloud Gaming voor Insiders.

Bron: Xbox Insider
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord